Ελένη Κόρακα

Ελένη Κόρακα

Πληροφορίες

Η Ελένη Κόρακα, ξεκίνησε το ταξίδι της στη yoga το 1990. Είναι μουσικός, μουσικοπαιδαγωγός και εισηγήτρια Hatha, Vinyasa και Nada Yoga, έχοντας ολοκληρώσει εκπαίδευση δασκάλων TTC 700 ωρών. Επίσης έχει ειδικευτεί στη Yoga για παιδιά και εφήβους και στην προγεννητική και περιγεννητική Yoga. Η αγάπη και οι γνώσεις της για τη Yoga και τη Μουσική την οδήγησαν στο δρόμο της Nada Yoga (Yoga & Ήχος) την οποία διδάχθηκε στην Ελλάδα και στην Ινδία. Είναι κάτοχος δεύτερου βαθμού Usui Reiki.

  • Όνομα: Ελένη Κόρακα
  • Ειδικότητα: Δασκάλα Yoga
Δείτε τα μαθήματα

Λίγα Λόγια

Ως μουσικός έχει σπουδάσει κλασική και σύγχρονη μουσική, μουσικοκινητική αγωγή (Σύστημα C.Orff). Έχει παρακολουθήσει μονοετή βασική εκπαίδευση στη μουσικοθεραπεία. Έχει εργαστεί επαγγελματικά αλλά και εθελοντικά, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με άτομα με ειδικές ανάγκες.
Ακόμα, έχει σπουδάσει φωτογραφία και έχει παρακολουθήσει ποικιλία σεμιναρίων yoga, χορού, κινητικού αυτοσχεδιασμού, θεατρικής έκφρασης, κρουστών, φωνητικής, ηχοθεραπείας και έχει συμμετάσχει σε καλλιτεχνικές ομάδες Μουσικής, Χορού και Θεάτρου.

Διδάσκει Nada, Hatha, Vinyasa Yoga καθώς και Yoga σε παιδιά και εγκύους από το 2011. Από το 2015 εκπαιδεύει δασκάλους yoga στη Nada Yoga. Παράλληλα διδάσκει πιάνο, μουσική και μουσικοκινητική αγωγή στην πρωτοβάθμια ιδιωτική εκπαίδευση από το 1998.