Η φιλοσοφία μας

life blossom

«Μαμά, Ήρθαν Οι Κόσμηδες;»

Όταν ήμουν πολύ μικρούλα ρώταγα πολύ συχνά τη μητέρα μου, η οποία ήταν (και είναι) πολύ κοινωνική, «μαμά, ήρθαν οι κόσμηδες;» λαχταρώντας να μάθω αν ήρθαν οι φίλοι της στο σπίτι μας.Μου άρεσε πολύ να βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους και να γνωρίζω καινούριους. Αυτή η λαχτάρα παρέμεινε άσβεστη, παρά το πέρασμα των χρόνων, και τώρα που έχω βρει τον καλύτερο τρόπο να την τροφοδοτώ, έχει αναζωπυρωθεί!

Οι κόσμηδες συνεχίζουν να έρχονται και καλώς ήρθες κι εσύ στο LifeBlossom!

Είμαι η Βασιλεία και είμαι η ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια του σωματείου-πολυχώρου ευεξίας και αυτοβελτίωσης, Life Blossom. Γεφυρώνοντας το παρελθόν με το παρόν, ο χώρος που από το 1978 φιλοξενούσε το ξυλουργείο του πατέρα μου, μαζί με τη δημιουργικότητα και το πάθος του, σήμερα φιλοξενεί το δικό μου πάθος για προσωπική ανάπτυξη και ευεξία.

Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους ανθρώπους, δοκιμάζοντας διάφορα μονοπάτια βρίσκει κάποιο στο δικό του δρόμο, έτσι κι εγώ, ενώ το παιδικό μου όνειρο ήταν να γίνω γυμνάστρια, σπούδασα Marketing Management στο Αμερικάνικο Κολέγιο (Deree). Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου, η τύχη, αν ως «τύχη» μπορούμε να αποκαλέσουμε το μαγνήτη που μας έλκει προς το πεπρωμένο μας, με οδήγησε σε γνωστή πολυεθνική εταιρία, που δραστηριοποιείται στο χώρο του Health, Fitness καιWellness, η οποία λειτούργησε ως σχολείο για εμένα, αφού εκεί μου δόθηκε η ευκαιρία να εξερευνήσω, ενδελεχώς, το κομμάτι του Fitness και του Wellness (το παιδικό μου όνειρο επιτυχώς τροποποιημένο). Βρισκόμουν, ήδη, στο μονοπάτι που θα με έβγαζε στο δρόμο του LifeBlossom.

Λένε ότι αν δεν έχει γραφτεί το βιβλίο που θα ήθελες να διαβάσεις, πρέπει να το γράψεις μόνος σου. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε και το LifeBlossom. Έγινε ο χώρος μέσα στον οποίο ήθελα να βρίσκομαι, να χαλαρώνω, να γυμνάζομαι, να διαλογίζομαι. Ένας χώρος λιτός και απέριττος, που εκπέμπει ζεστασιά και θετική ενέργεια, όπου σε υποδέχονται με χαμόγελα και αγκαλιές, όπου πάντα σε περιμένει ένα ζεστό τσάι και σπιτικά καλούδια...ένας χώρος που σου επιτρέπει να «ανθίζεις» και να είσαι ο εαυτός σου.

Life Blossom

Για Να Μπαίνει Η Άνοιξη Όχι Μόνο Όταν Το Λέει Το Ημερολόγιο

Όλες οι εποχές είναι όμορφες μα πιο πολύ αγαπώ την Άνοιξη. Υπάρχει ωραιότερο άρωμα από αυτό που αναδίδουν οι ανθισμένες νεραντζιές και τα γιασεμιά στα μπαλκόνια; Υπάρχει πιο βολική θερμοκρασία από το «ούτε κρύο, ούτε ζέστη»; Υπάρχει πιο λαμπερό φως από αυτό που αυξάνεται μέρα με τη μέρα; Υπάρχει πιο αναζωογονητικό άγγιγμα από αυτό του θαλασσινού νερού;

Αν μπορούσα θα έκλεινα όλες αυτές τις αισθήσεις μέσα σε ένα κουτί για να τις απολαμβάνω όλο το χρόνο αλλά επειδή αυτό δεν είναι εφικτό τις έκλεισα μέσα στη φιλοσοφία του lifeblossom, και έδωσα στο χώρο αυτό το όνομα. Για να μπαίνει η άνοιξη στη ζωή μας όχι μόνο όταν το λέει το ημερολόγιο.

Από μικρό κοριτσάκι πίστευα ότι τα ωραία πράγματα στη ζωή μας θα πρέπει να τα μοιραζόμαστε και τα ωραία πράγματα είναι τις περισσότερες φορές τα μικρά και καθημερινά. Αυτά που κρύβονται εκεί που αγκαλιαζόμαστε για να αισθανόμαστε ο ένας τον άλλον, που φροντίζουμε και νοιαζόμαστε, που χορεύουμε κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, που χαλαρώνουμε παρέα, που τραγουδάμε μαζί (έστω και φάλτσα!), που εμψυχώνουμε ο ένας τον άλλον. Αυτά που κρύβονται στις απλές καθημερινές συνήθειες που δένουν τους ανθρώπους. Τα απλά και καθημερινά που βρίσκονται και στις δραστηριότητες του LifeBlossom.

Ο πολυχώρος LifeBlossom δεν είναι ακόμη μια επιχείρηση, είναι ένα σωματείο και ένα σημείο συνάντησης που ταιριάζει σε ανθρώπους με ανήσυχο πνεύμα και αγάπη για ζωή, που αποζητούν ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον, που αναζητούν την υψηλή ποιότητα, ειδικά σε θέματα που άπτονται της σωματικής και πνευματικής τους υγείας. Οι δραστηριότητες που διεξάγονται στο χώρο μας έχουν ως γνώμονα την προσωπική ανάπτυξη-εξέλιξη και αυτό-βελτίωση, καθώς επίσης, την άσκηση και την ευεξία.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο κάποιος μπορεί να συμμετάσχει σε μαθήματα Pilates, Yoga & Χορού για ενήλικες, γιόγκα εγκυμοσύνης, μαθήματα μουσικοκινητικής, yoga & χορό για παιδιά και συναντήσεις για διαλογισμό. Επίσης, συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους θεραπευτές shiatsu, ρεφλεξολογίας, θεραπευτικού μασάζ, Reikι, Αρωματοθεραπείας & Ενεργειακής Αρωματοθεραπείας. Επιπλέον, διοργανώνουμε διαλέξεις και εκδηλώσεις με προσκεκλημένους επιστημονικούς συνεργάτες στους τομείς της ψυχολογίας, της ψυχοθεραπευτικής και της φιλοσοφίας, ενώ παράλληλα οργανώνουμε σεμινάρια και εργαστήρια καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος. Φιλοξενούμε εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας αλλά και παζάρια ανταλλαγής αντικειμένων, στο πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης. Αφιερώνουμε πολύτιμο χρόνο στα παιδιά με καλλιτεχνικά προγράμματα όπως θεατρικές παραστάσεις, χοροθέατρο, θεατρικό παιχνίδι, μουσικοπαιδαγωγική.


Pure Blossom Αρωματοθεραπεία

Το ταξίδι μου στον κόσμο της Αρωματοθεραπείας ξεκίνησε με μικρά και απλά βήματα πριν 10 χρόνια, λίγο πριν γεννηθεί ο γιος μου Ευάγγελος. Ήταν το διάστημα που αναζητούσα περισσότερο από ποτέ, την επαφή με τη φύση σε κάθε της μορφή. Τα λουλούδια και τα βότανα ήταν πάντα μέρος της καθημερινής μου ζωής και η «συνάντησή» μου με τα αιθέρια έλαια ήταν αναμενόμενη, την κατάλληλη στιγμή. Έτσι γεννήθηκε το αδελφάκι του Life Blossom, το Pure Blossom, που αποτελείται από μια σειρά αρωματοθεραπευτικών προϊόντων για τη φροντίδα και τη θεραπεία προσώπου και σώματος &ψυχής, με την αξιοποίηση των θεραπευτικών ιδιοτήτων των αιθέριων ελαίων.

Τα αιθέρια έλαια είναι, ουσιαστικά, η ψυχή των φυτών και έχει αποδειχτεί ότι επηρεάζουν εκείνο το τμήμα του ανθρώπινου εγκεφάλου που έχει σχέση με τα συναισθήματα, τη μνήμη και τις ορμόνες. Η Αρωματοθεραπεία είναι μια εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος, η οποία τα αξιοποιεί για την πρόληψη παθήσεων, για την ανακούφιση των συμπτωμάτων μιας πάθησης (υπέρταση, μόλυνση, έγκαυμα κ.α.),για χαλάρωση και αναζωογόνηση, για την καταπράυνση του άγχους και της κατάθλιψης, για την αντιμετώπιση της αϋπνίας.

Τα αιθέρια έλαια, που αξιοποιούνται στην Αρωματοθεραπεία, είναι ουσίες που βρίσκονται μέσα στα άνθη, στα φύλλα, στους φλοιούς, στις ρίζες, στους σπόρους και στους καρπούς φυτών και δένδρων και εξάγονται από αυτά με τη μέθοδο της απόσταξης.

Στα Aρωματοθεραπευτικά προϊόντα φροντίδας και θεραπείας σώματος και προσώπου, Pure Blossom,χρησιμοποιείται αγνή κρέμα βάσης, χωρίς χημικά, και ανόθευτα αιθέρια έλαια, οργανικής καλλιέργειας. Τα έλαια βάσης είναι από ελληνικούς βιολογικούς σπόρους ψυχρής έκθλιψης, που παρασκευάζονται σε θερμοκρασία κάτω των 45 βαθμών κελσίου, ώστε να διατηρούν όλα τα θρεπτικά συστατικά & τις βιταμίνες που περιέχει ο σπόρος και τα φυτά.

Για περισσότερες πληροφορίες, θα χαρώ πολύ να επισκεφτείτε τη σελίδα μου στο facebook!


Σας περιμένω με αγάπη & φως στον αγαπημένο μας Πολυχώρο LifeBlossom!

LIVE LIFE IN FULL BLOOM