Self Care •Φροντίζοντας τον Αγαπημένο μας Εαυτό

Self Care •Φροντίζοντας τον Αγαπημένο μας Εαυτό

Self Care •Φροντίζοντας τον Αγαπημένο μας Εαυτό

  • 06:30
  • Online

Online Workshop

Self Care •Φροντίζοντας τον Αγαπημένο μας Εαυτό

Σάββατο 17.04 : 18:30-21:00 με τη Μαρία Διακοδημητρίου


Το Workshop περιλαμβάνει:

•Wellness Coaching

•Self Care Yoga

•Yoga Nidra & Τεχνικές Χαλάρωσης

•Διαλογισμό & Pranayama (αναπνοές)


Wellness Coaching

Το Wellness Coaching στηρίζεται στην αυτογνωσία και στην μελέτη των πτυχών του ανθρώπου που ορίζουν τις ανάγκες του γύρω από τα θέματα που περιορίζουν την ροή της ενέργειας στο σώμα και έτσι επηρεάζουν την συνολική του υγεία. Η αξιολόγηση καλύπτει όλους τους τομείς του ανθρώπου. Μέσα από το Wellness Coaching, ο Coach βοηθάει τον ενδιαφερόμενο να πάρει τον έλεγχο της υγείας του προσφέροντας την ευκαιρία να ζήσει σε πλήρη αρμονία με το σώμα του.


Self Care Yoga

Η Self Care Yoga επικεντρώνεται στην ελεγχόμενη αναπνοή, τον διαλογισμό, την φυσική και εσωτερική κίνηση. Στηρίζεται στην κίνηση δίχως βία, επιτρέποντας στο σώμα να κινηθεί από μόνο του, όπως εκείνο χρειάζεται την δεδομένη στιγμή. Το κινούμε ακούγοντάς το και προσφέροντάς του ένα σταθερό έδαφος για να απελευθερώσει το άγχος και την ένταση συναισθηματικών φορτίων και να αλιεύσει όλο την δυναμική του.


Yoga Nidra

Η Yoga Nidra ή αλλιώς Yoga του ύπνου είναι μια τεχνική βαθιάς χαλάρωσης του σώματος και του νου. Είναι μια αρχαία ισχυρή μέθοδος αποτράβηξης των αισθήσεων από την πραγματικότητα. Είναι μια αρχαία μέθοδος που εάν χρησιμοποιηθεί συστηματικά φέρνει πλήρη σωματική, νοητική και συναισθηματική χαλάρωση. Εξισορροπεί το συμπαθητικό και παρασυμπαθητικό μέρος του νευρικού συστήματος φέρνοντας εσωτερική γαλήνη και διαύγεια. Καλλιεργεί τον οραματισμό, την δημιουργικότητα και την έμπνευση ξυπνώντας την χαρά και την ανεμελιά μέσα μας. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.


Διαλογισμός & Pranayama

Διαλογισμός είναι η συγκέντρωση της προσοχής στο εδώ και τώρα. Οι τεχνικές διαλογισμού είναι πάρα πολλές και διαφορετικές για να βρει ο κάθε ένας αυτή που του ταιριάζει, αυτή που θα τον οδηγήσει σε διαλογιστική κατάσταση. Pranayama είναι οι τεχνικές αναπνοής που χρησιμοποιούμε για την καλύτερη διαχείριση της ζωτικής μας ενέργειας.


Στόχος αυτού του Workshop είναι να δεχθούμε αγάπη και φροντίδα από τον ίδιο μας τον εαυτό. Στην καθημερινότητα καλούμαστε συνεχώς να εκπληρώσουμε επιθυμίες αγαπημένων μας ανθρώπων, να διεκπεραιώσουμε εκκρεμότητες παραμελώντας πολύ συχνά τον εαυτό μας. Αυτό το σεμινάριο, θα σε βοηθήσει να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου, να συνδεθείς με τον εαυτό σου και να εξισορροπήσεις το νευρικό, ενδοκρινικό, πεπτικό και μυοσκελετικό σου σύστημα μέσω της γιόγκα, του διαλογισμού & των αναπνοών έτσι ώστε να έρθεις σε μια κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας. Eπιπλέον, θα σε υποστηρίξει να αφυπνίσεις τη χαρά και να εκτονώσεις το σώμα από τα εμπόδια που σου την στερούν. Φεύγοντας από το σεμινάριο θα έχεις τα απαραίτητα εργαλεία έτσι ώστε να τα εφαρμόσεις στην ζωή σου για μια πιο λειτουργική και χαρούμενη καθημερινότητα!


Σε αυτό το σεμινάριο, εσύ θα είσαι ο κεντρικός ήρωας και το τιμώμενο πρόσωπο! Σε περιμένουμε με αγάπη & φως!


Η συνάντηση θα γίνει μέσα από την πλατφόρμα zoom (https://www.zoom.us/), την οποία και κατεβάζετε δωρεάν στον υπολογιστή σας ή σε κάποια ηλεκτρονική συσκευή. Παρακαλούμε πολύ συνδεθείτε 10 λεπτά νωρίτερα για τα διαδικαστικά. Με τη δήλωση της συμμετοχής σας, θα σας σταλεί στο email σας το σχετικό link για να συνδεθείτε.

Eισφορά συμμετοχής:
20 ευρώ
Για πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ.6948008724, simouv@lifeblossom.gr, www.lifeblossom.gr.


Βιογραφικό Εισηγήτριας
Η Μαρία Διακοδημητρίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Στα 7 της χρόνια ξεκίνησε πολεμικές τέχνες και αυτό επηρέασε την μετέπειτα πορεία της. Το 2004 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στη Hatha yoga 200hrs. και το 2008 στο One Step Pilates 500hours. Παρακολούθησε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια όπως prenatal yoga, yoga kids, acro yoga, yoga nidra από διακεκριμένους δασκαλους. Συνεργάστηκε με δημοφιλή γυμναστήρια, pilates-yoga studio και γιατρούς, διδάσκοντας pilates στους ασθενείς τους. Ένιωσε την επιθυμία να προσεγγίσει τον άνθρωπο βαθυτερα και έτσι εκπαιδευτηκε πάνω στη ρεφλεξολογια, στο θεραπευτικό μασάζ, στο ρεικι, στο mentoring. Ταξιδεύει συχνά και διοργανώνει σεμινάρια.

17 Απρ

επιστροφή