ΟNLINE Yin Yoga & Yoga Nidra, με τη Μπέτυ Παπαδοπούλου

ΟNLINE Yin Yoga & Yoga Nidra, με τη Μπέτυ Παπαδοπούλου

ΟNLINE Yin Yoga & Yoga Nidra, με τη Μπέτυ Παπαδοπούλου

  • 19:30
  • Online

Στη Γιν Γιόγκα κρατάμε τις πόζες για χρόνο μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, θέλοντας να αφυπνίσουμε γιν ποιότητες μέσα μας, θέλοντας να ενεργοποιήσουμε το φυσικό, συναισθηματικό και πνευματικό μας σώμα - εαυτό. Η Γιν Γιόγκα μέσα από τη καθοδήγηση της Μπέτυ έχει μια ψυχολογική προσέγγιση του εαυτού, προσφέρει δυνατό στρέτσινγκ και ελαστικότητα στο σώμα και συχνά θυμίζει διαλογισμό σε κίνηση. Το μάθημα μας θα κλείσει με έναν όμορφο οραματισμό - γιόγκα νίντρα για βαθειά χαλάρωση, σύνδεση, και προστασία.

Η συνάντηση θα γίνει μέσα από την πλατφόρμα zoom (https://www.zoom.us/), την οποία και κατεβάζετε δωρεάν στον υπολογιστή σας ή σε κάποια ηλεκτρονική συσκευή. Σας προτείνουμε να έχετε ηχεία ή ακουστικά για να ακούτε καλύτερα. Παρακαλούμε πολύ συνδεθείτε 10 λεπτά νωρίτερα για τα διαδικαστικά. Με τη δήλωση της συμμετοχής σας, θα σας σταλεί στο email σας το σχετικό link για να συνδεθείτε.


Παρασκευή 20.11, 19.30-21:30


Για πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ. 6948008724.


_

Bιογραφικό

Μπέτυ Παπαδοπούλου

H Μπέτυ γεννήθηκε το 1970 και υπήρξε καθηγήτρια σε Λύκειο για 12 χρόνια όπου δίδασκε οικονομικά και κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ.
Ξεκίνησε τις σπουδές της στο Tai Chi το 2001, και συνέχισε με μια σειρά εκπαιδεύσεων στο Thai Yoga Massage, Osteothati, Chi Nei Chang, Cranio Sacral Therapy στην Ελλάδα και το κόσμο.Απο το 2008 κάνει διαλογισμό Vipassana.
Aπό τo 2004 ξεκίνησε η ενασχόλησή της με τη Γιόγκα. Είναι Ε-RYT 500 Yoga Alliance. Από το 2015 ξεκίνησε το δικό της μοντέλο εκπαίδευσης στην Υin Yoga και τώρα διδάσκει το Yin Yoga Teacher Training Module 1 : "H ιερή τελετή της Υin Yoga", στο Sunshine House.
Ταυτόχρονα διδάσκει την εκπαίδευση στο Τhai Yoga Massage: "Thai Massage, yin and Spiritual Medicine".
Η Μπέτυ ασχολήθηκε με τον Σύγχρονο χορό και το χοροθέατρο για 6 χρόνια και συνεχίζει με μαθήματα πάνω στην Χοροθεραπεία, την Ψυχοθεραπεία Gestalt of San Francisco, το Tai Chi και Vinyana - End of Life Care.
Την εμπνέει η Βουδιστική διδασκαλία αλλά και η φιλοσοφία των ιθαγενών φυλών της Αφρικανικής και Αμερικανικής παράδοσης.
Στα σεμινάρια που δίνει χρησιμοποιεί τη φωνή, την κιθάρα και το ντραμ της για να μας συνδέει με το καθαρό ήχο της καρδιάς.
Για 4 χρόνια είχε συνδημιουργήσει συνεργαζόμενη με ντόπιες αλλά και ελληνικές ΜΚΟ ένα πρόγραμμα για τα παιδιά της περιοχής Kamuli Uganda.

20 Νοέ

επιστροφή