Ο Φώτης & το Αστέρι των Χριστουγέννων *Διαδραστικό Εργαστήριο για παιδιά (5-10 ετών)

Ο Φώτης & το Αστέρι των Χριστουγέννων *Διαδραστικό Εργαστήριο για παιδιά (5-10 ετών)

Ο Φώτης & το Αστέρι των Χριστουγέννων *Διαδραστικό Εργαστήριο για παιδιά (5-10 ετών)

  • 17:00
  • Δημ. Ράλλη 35 & Μαραθωνοδρόμων, Μαρούσι

Αφετηρία μας το παιδικό βιβλίο «Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως». Θα γνωρίσουμε τον Φώτη και μαζί την ιστορία του. Αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στο Χριστουγεννιάτικο δάσος των ονείρων. Αναζητάμε το πιο φωτεινό αστέρι. Μήπως είναι κρυμμένο στον ουρανό; Μήπως το είδαν οι πυγολαμπίδες; Αλήθεια, ποιος μπορεί να μας βοηθήσει; Μήπως έχει καμιά ιδέα η κουκουβάγια; Ελάτε να εκφραστούμε εικαστικά, θεατρικά,δημιουργικά! Και με διάθεση Χριστουγεννιάτικη, θα ονειρευτούμε και θα ανακαλύψουμε το αστέρι που λάμπει πιο δυνατά από όλα τα άλλα!


ΔΟΜΗ & ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Η δράση έχει εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Στοχεύει στην απόκτηση γνώσης μέσω της εμπειρίας. Σκοπός είναι τα παιδιά να αγαπήσουν το παιδικό βιβλίο, να μάθουν μέσα από την εμπειρία, να πειραματιστούν με υλικά, να εκφραστούν δημιουργικά, να απελευθερώσουν σκέψεις & συναισθήματα, να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα!


ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ

Όνειρα, αισθήσεις, παιχνίδια με το φως και το σκοτάδι, συναισθήματα, διάθεση για εξερεύνηση, πίστη στον εαυτό μας, χαρά των Χριστουγέννων.


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η συνάντηση διαρκεί 75 λεπτά. Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Θα χρησιμοποιηθούν υλικά φωτισμού, εικαστικών, θεατρικού παιχνιδιού. Τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πανδημία. Δυνατότητα αγοράς του βιβλίου με προσωπική αφιέρωση από τη συγγραφέα!


Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις θέσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ.6948008724.

*Τιμή εισφοράς: 15 ευρώ ή 25 (2 αδέρφια)

*Το πρόγραμμα είναι μόνο για παιδιά χωρίς συνοδούς. Για την συμμετοχή τους, είναι απαραίτητη η επίδειξη του τελευταίου σχολικού Self-test.


Υπεύθυνη υλοποίησης εργαστηρίoυ & συγγραφέας του βιβλίου
:
Πέννυ Χατζηευαστρατίου ΜιχελινάκηΗ Πέννυ κατέχει Διδακτορικό (PhD) & Μεταπτυχιακό (MSc) στον αρχιτεκτονικό φωτισμό από το University College London. Έχει εργαστεί στο χώρο του επαγγελματικού φωτισμού, με παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια.Έχει σχεδιάσει τη σειρά διαδραστικών εργαστηρίων με το φως,Penny’s light seminar. Το 2020 εκδόθηκε το πρώτο παιδικό βιβλίο της «ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΦΩΤΗ.ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ», σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά, που συμπεριλαμβάνεται στους βραχείς καταλόγους του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου για το 2021.


*Περισσότερες πληροφορίες για τα εργαστήρια:www.pennyslightseminar.com

*Αναλυτικές πληροφορίες για το παιδικό βιβλίο: www.pennymichelinaki.com

*Δραστηριότητες/ εκτυπώσιμο υλικό / παιχνίδια με το φως μπορείτε να βρείτε στην ομάδα στο facebook:Παιδικά βιβλία – Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη

Επικοινωνήστε με την Πέννυ στο pennyslightseminar@gmail.com ή στο 6942 432043.

Facebook: Penny Hatziefstratiou Michelinaki

Instagram: @penny_h_m

18 Δεκ

επιστροφή