Μουσικοκινητικά Φθινοπωρινά Παιχνίδια στη Φύση με την Πηνελόπη Μητσακάκη

Μουσικοκινητικά Φθινοπωρινά Παιχνίδια στη Φύση με την Πηνελόπη Μητσακάκη

Μουσικοκινητικά Φθινοπωρινά Παιχνίδια στη Φύση με την Πηνελόπη Μητσακάκη

  • 11:30
  • Ειρήνης 56, Μαρούσι 15124

Φύλλα φθινοπωρινά και ένα δέντρο αγκαλιά! Μουσικοκινητικά Φθινοπωρινά Παιχνίδια στη Φύση. Τραγούδια & χοροί, χαρά & μουσική! Τα δέντρα, τα λουλούδια, οι θάμνοι μας κρατάνε συντροφιά και ιστορίες μας ψιθυρίζουν στα αυτιά. Φύλλα, σπόροι και καρποί, ζωντανεύουν στη στιγμή. Και μας λένε μια και δυο, για ένα κόσμο μυστικό.


Μια δράση για παιδιά έως 8 χρονών στον όμορφο κήπο του Life Blossom παρέα με την κιθαρά της Πηνελόπης Μητσακάκη. Για τη συμμετοχή παιδιών έως και 3,5 χρονών στον κύκλο είναι απαραίτητη η παρουσία ενός συνοδού.


Διάρκεια 75 λεπτά
➡Τιμή εισφοράς: 12 ευρώ (παιδί & ένας γονιός), 20 ευρώ (2 αδέρφια & ένας γονιός)
➡Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας, παρακαλούμε κλείστε τη θέση σας έγκαιρα στο τηλ.6948008724 ή στο simouv@lifeblossom.gr.

*Τηρούμε όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα που ορίζονται για την προστασία & την ασφάλειά μας.


Εισηγήτρια: Πηνελόπη Μητσακάκη- Μουσικοπαιδαγωγός/Δασκάλα Oικογενειακής Παιδικής Γιόγκα
Η Πηνελόπη Μητσακάκη έχει σπουδάσει Αρχιτέκτονική (ΑΠΘ), Σκηνογραφία (CSSD), Μουσικοκινητική (C. Orff, Σχολή Μωραίτη) και Γιόγκα για παιδια (Κέντρο Neo, Βασιλεία Κουλίδου). Έχει κάνει σεμινάρια σχετικά με την παιδαγωγική του Rudolf Steiner - σχολεία Waldorf (Μιχάλης Τσιγκοτζίδης).Από το 2003, διδάσκει παιδιά από 0-18 χρονών, Ζωγραφική και Χειροτεχνίες, Μουσικοκινητική, Γιόγκα και Ομαδικά παιχνίδια. Έχει εργαστεί σε παιδικούς σταθμούς, σε χώρους δημιουργικής απασχόλησης, εκδηλώσεις, φεστιβάλ και κατασκηνώσεις. Έχει εργαστεί χρόνια ως νηπιαγωγός σε εναλλακτικούς παιδικούς σταθμούς (Waldorf, Κέντρο Neo - Μη βίαιη εκπαίδευση), ως performer και κουκλοπαίκτρια. Συνεργάζεται με ΚΕΠ στα οποία διδάσκει Μελέτη Περιβάλλοντος μέσω Μουσικοκινητικής και Γιόγκα σε Δασκάλους και Καθηγητές. Συνεργάζεται με το κέντρο Neo και τη Βασιλεία Κουλίδου και διδάσκει Μουσικοκινητική σε Εκπαιδευόμενους Δασκάλους Παιδικής και Family Yoga. Μαζί με την Αννα Δαμίγου δημιούργισαν τις Μουσικές Παραμυθο-Ιστορίες και παρουσιάζουν παραστάσεις με θέματα κυρίως περιβαλλοντικά και σχετικά με τα συναισθήματα και τη μη βίαιη επικοινωνία σε παιδιά όλων των ηλικιών. Τραγουδάει, παίζει κιθάρα, γράφει τραγούδια και έχει φτιάξει ήδη 3 παιδικά cd για να καλύψει τις ανάγκες των μαθημάτων της.

10 Οκτ

επιστροφή