Κοπή Πίτας & Ομιλία *Το Στοιχείο του Νερού μέσα στην Εποχή του Χειμώνα ως πηγή Θρέψης & Προσωπικής Ανάπτυξης

Κοπή Πίτας & Ομιλία *Το Στοιχείο του Νερού μέσα στην Εποχή του Χειμώνα ως πηγή Θρέψης & Προσωπικής Ανάπτυξης

Κοπή Πίτας & Ομιλία *Το Στοιχείο του Νερού μέσα στην Εποχή του Χειμώνα ως πηγή Θρέψης & Προσωπικής Ανάπτυξης

  • 18:00
  • Δημ.Ράλλη 35 & Μαραθωνοδρόμων, Μαρούσι

Mε μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε το Σάββατο 21.01 στις 18:00 στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας στον ζεστό Πολυχώρο μας Life Blossom!

Στη συνάντησή μας αυτή θα φιλοξενήσουμε τον Holistic Wellness Mentor & Δάσκαλο Hatha Kriya Yoga, Νίκο Ντούπη, ο οποίος θα μας προσφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα Ομιλία 'ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΖΩΙΑ ΩΣ ΠΗΓΗ ΘΡΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ'.

Το νερό είναι το θεμελιώδες στοιχείο της ζωής στον πλανήτη μας αλλά και του σώματός μας, καθώς το 70% του οργανισμού μας αποτελείται από νερό.
Η Εποχή του νερού είναι ο Χειμώνας, είναι περίοδος της χειμερίας νάρκης,της αναζωογόνησης και της θρέψης μας.H πρώτη επαφή με το ταξίδι μας στη γη δημιουργείται μέσα στο υγρό στοιχείο. Γεννιόμαστε μέσα στο νερό, γι’ αυτό και το νερό μας συνδέει με την προγονική μας ενέργεια (Jing). Μέσα στην υπόστασή του αποθηκεύεται κάθε λέξη, σκέψη, δόνηση.

Το στοιχείο του Νερού, σύμφωνα με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ευζωία και Ευεξία, συνδέεται με τα όργανα των Νεφρών (Yin) και της Ουροδόχου Κύστης (Yang).

Η εποχή του Νερού χρειάζεται νερό. Χρειάζεται ενυδάτωση, ζέστη & θρέψη καθώς τα νεφρά είναι η πηγή της ζωής.


Σε αυτή την μικρή παρουσίαση, θα μιλήσουμε για το πως μπορούμε:

*Να ενισχύσουμε τον εαυτό μας και να τον τονώσουμε για έναν όμορφο και υγιή Χειμώνα

*Να ενισχύσουμε την θέλησή μας και την όρεξη μας για ζωτικότητα

*Να φροντίσουμε τα νεφρά μας, διατηρώντας τα δυνατά ώστε να ευοδώσουμε την θρέψη, την κίνηση του νερού στον οργανισμό μας

*Να τρεφόμαστε κατάλληλα με στόχο την ολιστική θρέψη του σώματος

*Να ενισχύσουμε την προσωπική μας θέληση και ανάπτυξη


Σας περιμένουμε με αγάπη & ζεστασιά να απολαύσουμε παρέα το απογευματινό μας τσάι & να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά!

21 Ιαν

επιστροφή