Για μια Στάλα Μέλι • Αφήγηση Παραμυθιών για παιδιά στον Κήπο του Life Blossom

Για μια Στάλα Μέλι • Αφήγηση Παραμυθιών για παιδιά στον Κήπο του Life Blossom

Για μια Στάλα Μέλι • Αφήγηση Παραμυθιών για παιδιά στον Κήπο του Life Blossom

  • 06:00
  • Eιρήνης 56, Μαρούσι (Κήπος Life Blossom)

Μία στάλα μέλι…

έσταξε στα χείλη μας και ιστορίες όμορφες θέλησαν να λαλήσουν. Νότες εμπήκαν στη σειρά, και λέξεις μαγεμένες με παραμύθια του λαού ομορφακαμωμένες. Μία στάλα μέλι θα γενεί τρανού κακού αιτία και πέντε φίλων η τεμπελιά θα φέρει φασαρία. Μια κουκουβάγια πονηρή τον λύκο θα κερδίσει κι αν λαλουσάκι και σκουφί στον δρόμο σας ετύχει, δώρα θα γένουν αφορμή η τύχη να γυρίσει.

Και αν σε δύσκολη στιγμή βρεθείς, μην φοβηθείς, μονάχα σκέψου και τη λύση θε να βρεις. Και μην ξεχνάς πως στα σταυροδρόμια της ζωής η τύχη πάντα δεν μας χαμογελά, σαν όμως έχεις καθαρή καρδιά το σωστό και το καλό πάντα θα νικά.


Τέσσερα λαϊκά παραμύθια με τη φωνή της αφηγήτριας Βιργινίας Κοκκίνου και την πρωτότυπη μουσική του Γιάννη Ψαριώτη μας πιάνουν από το χέρι και μας μιλάνε για πράγματα που φαίνονται στην αρχή θαυμαστά μα που κι εμείς ίσως τα ζούμε καθημερινά!


Μετά την αφήγηση θα φτιάξουμε όλοι μαζί δύο από τους ήρωες των παραμυθιών για να παίζουμε μαζί τους!


Σας περιμένουμε με χαρά στον όμορφο κήπο του Life Blossom να απολαύσουμε παιδικά παραμύθια με συνοδεία ζωντανής μουσικής!Αφήγηση: Βιργινία Κοκκίνου

Μουσική: Γιάννης Ψαριώτης

*Ομάδα Παραμυθοκαμώματα

http://www.paramithokamomata.g...

Διάρκεια: 60 λεπτά

Ηλικίες: 4+

Τιμή εισφοράς: 12 ευρώ ( παιδί & ένας γονιός)

Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας, παρακαλούμε κλείστε τη θέση σας έγκαιρα στο τηλ.6948008724 ή στο simouv@lifeblossom.gr.

*Τηρούμε όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την προστασία & την ασφάλειά μας.

05 Ιούν

επιστροφή