Φθινοπωρινή Ενδυνάμωση• Βότανα, Διατροφή, Θεραπευτικοί Χυμοί, Τόνωση Ανοσοποιητικού

Φθινοπωρινή Ενδυνάμωση• Βότανα, Διατροφή, Θεραπευτικοί Χυμοί, Τόνωση Ανοσοποιητικού

Φθινοπωρινή Ενδυνάμωση• Βότανα, Διατροφή, Θεραπευτικοί Χυμοί, Τόνωση Ανοσοποιητικού

  • 17:00
  • Κήπος Life Blossom, Ειρήνης 56 Μαρούσι

Την Παρασκευή 24.09, 17.00-20.00 υποδεχόμαστε το Φθινόπωρο στον όμορφο κήπο του Life Blossom στο Μαρούσι μαζί με τη Βοτανοθεραπεύτρια & Αρωματοθεραπεύτρια Μαρία Σκαρλή. Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε τα μυστικά για ενδυνάμωση του οργανισμού μας τώρα το Φθινόπωρο ώστε να θωρακιστούμε για την περίοδο του Χειμώνα!


Πιο αναλυτικά:

• Πλούσιο πρόγραμμα διατροφής για υγεία και ενδυνάμωση την περίοδο του χειμώνα.

• Θεραπευτικό πρόγραμμα διατροφής για μεγάλο φάσμα παθήσεων.

• Ανοσοενισχυτικοί, πολυβιταμινούχοι και θεραπευτικοί χυμοί (με ένα ποτήρι χυμό κάθε πρωί λαμβάνουμε όλες τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που χρειαζόμαστε).

• Ανοσοενισχυτικά και πολυβιταμινούχα ροφήματα βοτάνων για πρόληψη αλλά και θεραπεία.


➡Eισφορά συμμετοχής: 30 ευρώ

➡Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας, κλείστε τη θέση σας έγκαιρα στο τηλ.6948008724 ή στο www.lifeblossom.gr.

* Στον Πολυχώρο μας τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής για την προστασία & την ασφάλειά μας.


Βιογραφικό Μαρία Σκαρλή

Γεννήθηκα στη Χαλκίδα το 1974. Φοίτησα στο ΤΕΙ ζωικής παραγωγής στη Φλώρινα μέχρι το 1996. Το 2005 παρακολούθησα στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής τα μαθήματα της αρωματοθεραπείας(2 έτη) και του creative healing(2 κύκλοι) από την Κατερίνα Παπακωνσταντίνου. Δίπλα στην Έλενα Σωμαρακάκη (Αρογαλίδα) στην Κρήτη, συνέχισα τη μελέτη μου πάνω στις ιδιότητες, τις χρήσεις, τις παρασκευές αλλά και τη σωστή συλλογή των ελληνικών άγριων βοτάνων. Είχα επίσης, την τύχη αλλά και την τιμή να μαθητεύσω κοντά στη Μπριγκίτε Ρουθ στη Λευκάδα. Μέσα από τη σύνθεση των σπουδών αυτών και τις προσωπικές εμπειρίες που απέκτησα από την επαφή μου με ανθρώπους από όλη την Ελλάδα στον τομέα της υγείας, εστιάζομαι στη φυσική θεραπευτική και τη μετάδοσή της.

Σήμερα ζω στην Εύβοια με τα τρία μου παιδιά. Συλλέγω βότανα, παρασκευάζω σαπούνια, φυσικά καλλυντικά, αιθέρια έλαια, βάμματα, λάδια βοτάνων και θεραπευτικά σκευάσματα στο εργαστήριό μου το «Βάλσαμο». Παραδίδω σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα.

24 Σεπ

επιστροφή