Ενίσχυση Προσωπικής Υγείας • Δυναμώνοντας το Ανοσοποιητικό μας!

Ενίσχυση Προσωπικής Υγείας • Δυναμώνοντας το Ανοσοποιητικό μας!

Ενίσχυση Προσωπικής Υγείας • Δυναμώνοντας το Ανοσοποιητικό μας!

  • 11:00
  • Στον κήπο του Life Blossom

Σήμερα ίσως περισσότερο από ποτέ έχουμε απομακρυνθεί από αυτή την αλήθεια και ζούμε 'μακριά' από τη μητέρα μας, τη Γη, 'μακριά' από την ίδια μας τη Φύση.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να θυμηθούμε ξανά πως η θωράκιση και ενίσχυση του ανοσoποιητικού μας μπορεί να γίνουν μέσω της άφοβης σκέψης, της φυσικής θεραπευτικής και της ισορροπημένης διατροφής.

Σε αυτή την ενότητα θα αναλύσουμε τα βασικά βοτάνια, αιθέρια έλαια και σκευάσματα που δυναμώνουν, προλαμβάνουν αλλά και θεραπεύουν. Κοινά βότανα και πρακτικές με ισχυρή αντιική και ανοσοενισχυτική δράση που απαρτίζουν το θεραπευτικό οπλοστάσιο μας για το χειμώνα που έρχεται.

• Πρόπολη, θυμάρι, κυνόροδο, κίστος, ρίγανη, σαμπούκος, φασκόμηλο, tea tree: ανάλυση, δράσεις, χρήσεις, ιδιότητες, συνταγές, δοσολογίες και σκευάσματα (ροφήματα, βάμματα, αιθέρια έλαια). Πόσιμες συνταγές αλλά και επαλείψεις που δημιουργούν μια ισχυρή ασπίδα προστασίας της προσωπικής μας υγείας.

Eισηγήτρια: Mαρία Σκαρλή
Για πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ.6948008724.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 8 άτομα.

* Στον Πολυχώρο μας τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής για την προστασία & την ασφάλειά μας.

Βιογραφικό

Μαρία Σκαρλή
Γεννήθηκα στη Χαλκίδα το 1974. Φοίτησα στο ΤΕΙ ζωικής παραγωγής στη Φλώρινα μέχρι το 1996. Το 2005 παρακολούθησα στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής τα μαθήματα της αρωματοθεραπείας(2 έτη) και του creative healing(2 κύκλοι) από την Κατερίνα Παπακωνσταντίνου. Δίπλα στην Έλενα Σωμαρακάκη (Αρογαλίδα) στην Κρήτη, συνέχισα τη μελέτη μου πάνω στις ιδιότητες, τις χρήσεις, τις παρασκευές αλλά και τη σωστή συλλογή των ελληνικών άγριων βοτάνων. Είχα επίσης, την τύχη αλλά και την τιμή να μαθητεύσω κοντά στη Μπριγκίτε Ρουθ στη Λευκάδα. Μέσα από τη σύνθεση των σπουδών αυτών και τις προσωπικές εμπειρίες που απέκτησα από την επαφή μου με ανθρώπους από όλη την Ελλάδα στον τομέα της υγείας, εστιάζομαι στη φυσική θεραπευτική και τη μετάδοσή της.
Σήμερα ζω στην Εύβοια με τα τρία μου παιδιά. Συλλέγω βότανα, παρασκευάζω σαπούνια, φυσικά καλλυντικά, αιθέρια έλαια, βάμματα, λάδια βοτάνων και θεραπευτικά σκευάσματα στο εργαστήριό μου το «Βάλσαμο». Παραδίδω σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα.

04 Οκτ

επιστροφή