Εγώ και η Σκιά μου *Καλλιτεχνικό Εργαστήριο για παιδιά (6-12 ετών)

Εγώ και η Σκιά μου *Καλλιτεχνικό Εργαστήριο για παιδιά (6-12 ετών)

Εγώ και η Σκιά μου *Καλλιτεχνικό Εργαστήριο για παιδιά (6-12 ετών)

  • 11:30
  • Δημ.Ράλλη 35 & Μαραθωνοδρόμων, Μαρούσι

Πόσες φορές δεν παίξαμε με τη σκιά μας, που μια μεγαλώνει και μια μικραίνει. Πόσες φορές δεν την κυνηγήσαμε, δεν τρέξαμε να την ξεπεράσουμε, δεν κοντοσταθήκαμε να μην την πατήσουμε, δεν κρυφτήκαμε από το φως, για να σταματήσει να μας παρακολουθεί! Ποιος γεννάει τη σκιά μας;


Σε αυτό το καλλιτεχνικό εργαστήριο, θα δημιουργήσουμε με τις κατάλληλες οδηγίες το δικό μας γλυπτό. Στη συνέχεια, θα μελετήσουμε τις σκιές που δημιουργούνται ανάλογα με την κατεύθυνση και την θέση της πηγής φωτός και έπειτα θα τις σχεδιάσουμε και θα τις ζωγραφίσουμε. Καθόλη τη διάρκεια του εργαστηρίου θα υπάρχει καθοδήγηση και επαναλαμβανόμενες υπενθυμίσεις της θεωρίας που πρέπει να γνωρίζουν τα παιδιά για να ολοκληρώσουν το έργο τους.


Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι: Αλουμινόχαρτο, ψαλίδια, χαρτιά, μολύβια, γόμες, μαρκαδόροi ή λαδοπαστέλ,κόλλες και διάφορες πηγές φωτός.


*Τιμή εισφοράς: 18 ευρώ ή 30 ευρώ ( 2 αδέρφια)

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών!

Κλείστε τη θέση σας στο τηλ.6948008724 ή στο email simouv@lifeblossom.gr.

Για τη συμμετοχή, είναι απαραίτητο τα παιδιά να έχουν αρνητικό self test 24ώρου.


Σύντομο βιογραφικό

Η Μαρίνα Μαθιουδάκη σπούδασε ζωγραφική, γραφιστική κινηματογράφου και τηλεόρασης και ειδικεύτηκε στο animation.

Η Πέπη Συγγενίδη σπούδασε οικονομικά, αλλά αντί για αριθμούς έβλεπε χρώματα και σχήματα και δεν μπορούσε να τους αντισταθεί. Παρακολούθησε σεμινάρια δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά που αρχικά εφάρμοσε στα δικά της παιδιά.

Μαζί έχουνε οργανώσει εικαστικά εργαστήρια για παιδιά στο 3ο δημοτικό σχολείο Χαλανδρίου. Συνεργάζονται με την Παιδική βιβλιοθήκη του δήμου Χαλανδρίου για τα καλοκαιρινά προγράμματα από το 2012.

Από το 2019 που δημιουργήσανε την εικαστική ομάδα «Το κουτί», οργανώνουνε τα δικά τους εβδομαδιαία εργαστήρια για παιδιά, σε χώρους με εικαστικές ευαισθησίες.

https://tokoutiartworkshops.bl...

tokoutiartworkshops@gmail.com

13 Φεβ

επιστροφή