Andros' Autumn Wellness Retreat *The Ultimate Purification Experience for Body & Soul

Andros' Autumn Wellness Retreat *The Ultimate Purification Experience for Body & Soul

Andros' Autumn Wellness Retreat *The Ultimate Purification Experience for Body & Soul

  • 07:00
  • Anemomiloi Andros Boutique Hotel

THE ANDROS’ AUTUMN WELLNESS RETREAT
THE ULTIMATE PURIFICATION EXPERIENCE FOR BODY AND SOUL
13.10-15.10 (3 ημέρες-2 βράδια)


ANAΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ!


Σε αυτό το τριήμερο, θα σας προσφέρουμε μια ολιστική θεραπευτική προσέγγιση, συνδυάζοντας τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία μας στο διαλογισμό, την γιόγκα, την παραδοσιακή κινέζικη ευζωία και την ενεργειακή θεραπεία


Ευεξία μέσα από δραστηριότητες στη Φύση, τροφή σε όλες τις αισθήσεις μέσα από την ιστορία την ομορφιά και την μεσογειακή κουζίνα της Άνδρου, χαλάρωση και μοναδική φιλοξενία στο υπέροχο Anemomiloi Andros Boutique Hotel είναι τα συστατικά του Andros’ Autumn Wellness Retreat που θα σου δώσουν το recharge για το χειμώνα σου!


Για 3 μέρες, σε αυτό το διαφορετικό Andros’ Autumn Wellness Retreat, έχουμε δημιουργήσει για εσένα τις συνθήκες και προϋποθέσεις για μία απολαυστική εμπειρία, συνδυάζοντας δραστηριότητες και προγράμματα για όλους: τους λάτρεις της Φύσης, της εξερεύνησης, της τέχνης, της γευσιγνωσίας, αλλά και για όσους επιθυμούν να βιώσουν έναν εναλλακτικό ορισμό της ευεξίας μέσω της yoga, του διαλογισμού & του mindfulness.

Σε αυτή την τριήμερη εμπειρία, θα έχουμε επιπλέον την ευκαιρία να περπατήσουμε στα πανέμορφα μονοπάτια της Άνδρου που έχουν βραβευτεί σαν έναν από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς για ποιοτική πεζοπορία & να βιώσουμε ηρεμία, χαλάρωση & χαρά στην μοναδική φύση του νησιού!


ANDROS’ AUTUMN WELLNESS RETREAT ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

ΝΗΣΙ & ΦΥΣΗ


▪Kαταρράκτες Πυθάρας: Μια παραμυθένια διαδρομή 30 λεπτών που ξεκινάει από το χωρίο Αποίκια (Σάριζα). Η διαδρομή της σε προδιαθέτει για την ομορφιά που θα αντικρίσεις στο ''Νεραιδότοπο'', όπως το αποκαλεί η λαϊκή παράδοαση. Τα άφθονα νερά της τρέχουν ορμητικά και δημιουργούν ένα εκπληκτικό βιότοπο. Μέσα στο καταπράσινο αυτό τοπίο σχηματίζονται καταρράκτες & λίμνες όπου αφθονεί η υδρόβια ζωή.

Με την άφιξη μας στους καταρράκτες της Πυθάρας θα γίνει ένα μικρός διαλογισμός που θα μας συνδέσει με την ικανότητα μας να ονειρευόμαστε, ενώ ταυτόχρονα θα τονώσουμε την ενέργεια των νεφρών μας και θα αναγνωρίσουμε ότι το ξεκίνημα της ζωής μας αρχίζει μέσα στο νερό.


Πεζοπορία σε μονοπάτι του νησιού: Θα περπατήσουμε για περίπου 2 ώρες μέσα σε μια υπέροχη κατάφυτη διαδρομή μεσαίας δυσκολίας που διέρχεται από γραφικούς οικισμούς της Άνδρου με πηγές, πύργους, εκκλησίες, νερόμυλους και τοξωτά γεφύρια. Ένας παράδεισος για όσους αγαπούν την πεζοπορία!ΠΡΑΚΤΙΚΗ YOGA,ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΝΟΩΝ,ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΜINDFULNESS ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΟΥΠΗ

Πρωϊνή Hatha Kriya Kundalini Yoga: η καθημερινή μας πρακτική μέσω της φυσικής και πνευματικής άσκησης αυτή την συγκεκριμένη περίοδο του Φθινοπώρου θα έχει ως στόχο να αναγνωρίσουμε ότι αυτή την εποχή λαμβάνουμε την ουσία των εμπειριών και των μαθημάτων της ζωής μας ώστε να προχωρήσουμε στην επόμενη σπείρα της εξελικτική μας πορείας.

Ήπια απογευματινή πρακτική ασκήσεων Hatha και Διαλογισμού: Αυτή η πρακτική μαζί με τον διαλογισμο και τις τεχνικές αναπνοων Pranayama και Fire Kriya Yoga, θα βοηθήσουν να αναγνωρίασουμε ότι αυτή είναι η εποχή να αφήσουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε, να δυναμώσουμε το ανοσοποιητικό μας, να ενισχύσουμε την συνειδητή μας αναπνοή μέσα απο το όργανο του Πνεύμονα.

Mindfulness: «Ένα ταξίδι για να γνωρίσεις τον εαυτό σου και πού θέλεις να βρίσκεσαι»

Όλοι χάνουμε την επαφή με τον εαυτό μας κάποια στιγμή στη ζωή μας - είναι φυσιολογικό. Είτε είσαι μεσήλικας και αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα ότι τα παιδιά σου φεύγουν για να σπουδάσουν , είτε έχεις μικρά παιδιά και απλά συνειδητοποιείς ότι το να είσαι γονιός σημαίνει ότι έχεις ξεχάσει ποιος είσαι.

Μπορεί να αντιμετωπίζεις τη διάλυση ενός γάμου ή να εγκαταλείπεις έναν καταχρηστικό και καταπιεστικό γάμο, ή ίσως να ζεις τη ζωή που σου έχει ορίσει κάποιος άλλος - ίσως οι γονείς σου.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μπορείς μέσα από το mindfulness να κοιταχτείς στον εσωτερικό σου καθρέφτη και να αναρωτηθείς, "Ποιός είναι αυτός ο άνθρωπος;"

Σημείωση: Για τη συμμετοχή στις συνεδρίες δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία σε Γιόγκα, Διαλογισμό και Mindfulness.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.10

07:50:Αναχώρηση από το λιμάνι της Ραφήνας (2 ώρες με το πλοίο)

11:00-12:00: Άφιξη & τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Anemomiloi Andros Boutique Hotel

12:30-14:00: Yoga στο Secret Valley-Private Villa

14:00-17:00:Ελεύθερος χρόνος (μπάνιο στην παραλία μετά την yoga για όποιον επιθυμεί, ξεκούραση στο ξενοδοχείο, βόλτα στη χώρα, μικρό γεύμα κα)

17:00-19:00:Απογευματινή πεζοπορία στους Καταρράκτες της Πυθάρας

20:00: Δείπνο σε εστιατόριο με τοπική/μεσογειακή κουζίνα


ΣΑΒΒΑΤΟ 14.10

7:30: Τσάι, καφές & φρούτα εποχής

08.30–10.00: Yoga-Πρωινός Διαλογισμός στο Secret Valley-Private Villa

10.30–11.30: Brunch στο ξενοδοχείο

12.00–14:00: Πεζοπορία σε μονοπάτι του νησιού με mini van

14:00-17:00: Ελεύθερος χρόνος (μπάνιο στην παραλία για όποιον επιθυμεί, ξεκούραση στο ξενοδοχείο, βόλτα στη χώρα, μικρό γεύμα κα)

17:00-18:30:Ήπια πρακτική/ Διαλογισμός/ Ασκήσεις Αναπνοών & Μindfulness στο Secret Valley-Private Villa

20:00: Δείπνο σε εστιατόριο με τοπική/μεσογειακή κουζίνα


ΚΥΡΙΑΚΗ 15.10

7:30: Τσάι, καφές & φρούτα εποχής

08.30 – 10.00: Yoga στο Secret Valley-Private Villa

10.30 – 11.30: Brunch στο ξενοδοχείο

12:00: Aναχώρηση από το ξενοδοχείο

16:00: Aναχώρηση από το λιμάνι για ΡαφήναANDROS’ AUTUMN WELLNESS RETREAT ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

•3 μέρες/ 2 νύχτες στο νησί της Άνδρου με διαμονή στο Αnemomiloi Andros Boutique Hotel (https://anemomiloi.gr/

•Τσάι/καφές & φρούτα πριν την πρωϊνή πρακτική Yoga

•2 Brunch στο ξενοδοχείο

•2 γεύματα σε τοπικό εστιατόριο του νησιού

•Μεταφορά με van για τις 1 δραστηριότητα

•2 Οργανωμένες Δραστηριότητες στη Φύση της Άνδρου

•4 πρακτικές yoga, διαλογισμού,mindfulness στο Secret Valley-Private Villa (www.secretvalley.gr)


ANDROS’ AUTUMN WELLNESS RETREAT ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
▪Διαμονή σε δίκλινο:290€/άτομο (πλην ΦΠΑ)

▪Διαμονή σε μονόκλινο:330€/άτομο (πλην ΦΠΑ)

▪Διαμονή σε τρίκλινο:250€/άτομο (πλην ΦΠΑ)

Για να κλείσετε τη θέση σας: Προκαταβολή 100€ έως 10.09 & εξόφληση έως 05.10.

▪Oι προκαταβολές επιστρέφονται έαν η ακύρωση γίνει έως 17.09.

▪Χωρίς επιστροφή χρημάτων έαν η ακύρωση γίνει μετά τις 17.09.

▪Πλήρης επιστροφή χρημάτων έαν η ακύρωση γίνει από τους διοργανωτές.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Βασιλεία Σίμου/Vasilia Simou, Founder & Owner of Life Blossom

+30 6948008724, simouv@lifeblossom.gr & www.lifeblossom.gr

Νίκος Ντούπης/ Nikos Ntoupis Founder & Owner of Life Enlightening Project Transforming Retreats and Healing Experiences, +30 6945296908, info@lifeenlighteningproject.com, www.lifeenlighteningproject.com, www.nikosntoupis.com


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ:

Τόσο η Χώρα όσο και η Φύση της Άνδρου, κρύβουν ομορφιές που σε καλούν να ανακαλύψεις και να θαυμάσεις!

Η πρωτεύουσα του νησιού, η Χώρα, είναι κτισμένη σε μία χερσόνησο που «κόβει» τη θάλασσα στα δυο ενώ η ομορφιά και η ιστορική της αίγλη, κερδίζουν αμέσως τον επισκέπτη. Το λευκό των νεοκλασικών κυκλαδίτικων κτιρίων της, τα σπίτια και τα αρχοντικά της, τα γραφικά πλακόστρωτα και τα σοκάκια της καθώς και οι εκκλησίες και τα μουσεία της, συνθέτουν ένα έντονο ψηφιδωτό ιστορίας, αρχιτεκτονικής και πολιτισμού, θαυμαστό από κάθε επισκέπτη της.

Με το νησί να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς για πεζοπορία μέσα από το δίκτυο 100 χιλιομέτρων πιστοποιημένων πεζοπορικών διαδρομών, η Φύση της Άνδρου μαγεύει με το γαλάζιο της θάλασσας, τις κατάφυτες ρεματιές της και το κρυστάλλινο των νερών της, ενώ τα υπέροχα μοναστήρια της την καθιστούν έναν από τους σημαντικότερους προσκυνηματικούς προορισμούς στον Ελλαδικό χώρο. Το Σπήλαιο Αλαδινού – ένα από τα πρώτα ανακαλυφθέντα σπήλαια της Ελλάδας, οι πηγές Μένητες στην επιβλητική τοποθεσία τους και οι πηγές Σάριζας με τα ιαματικά νερά τους, αποτελούν επίσης μερικούς ξακουστούς προορισμούς και ανταμείβουν την «περιέργεια» του επισκέπτη που αναζητά εικόνες, ιστορία, παράδοση.

13 Οκτ

επιστροφή